Header Ads

Νέα

Μοργκάνα......Μία ιστορία που μου κέντρισε το ενδιαφέρον από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο είναι από την ChrisitnaG 
.............με την ιστορία στην κατηγορία της φαντασίας Μοργκάνα .

Ως τώρα έχουν ανέβει 14 κεφάλαια που ανανεώνονται συχνά.Από το πρώτο κεφάλαιο η δράση και η αγωνία μου κάνουν παρέα. Καθώς βυθίζομαι στον μαγευτικό  και επικίνδυνο κόσμο της ηρωίδας, 
τα μυστικά ξετυλίγονται ένα-ένα. Ο κίνδυνοι την περικυκλώνουν, σφίγγοντας τον κλοιό γύρω της.

Ένας μυστήριος άντρας κάνει την εμφάνισή του. 
Κάνοντας την καρδιά της να 
χορεύει σε τρελούς ρυθμούς.
 Θα καταφέρει να βρει την άκρη του νήματος; 
Θα υποκύψει άραγε στη σαγήνη που της γεννά;

Οι φίλοι γίνονται να γίνουν εχθροί; 

Ποιο μυστήριο την περιβάλλει; 

Η προηγούμενη ιστορία σου Η Αιχμάλωτη στην Παγωμένη Γη, έτσι και η 
Μοργκάνα, συγκαταλέγονται στην κατηγορία της φαντασίας. Είναι ένα είδος που προτιμάς περισσότερο;


Θα περιμένω την άποψή σας και τις δικές σας προτάσεις. 


Περίληψη
Η Μόργκαν Μοριάρτι κατακλύζεται από εφιάλτες και οράματα που μοιάζουν τρομερά αληθινά. Νιώθοντας όλη της τη ζωή σαν ψάρι έξω από το νερό, με τη βοήθεια ενός προσώπου από το μακρινό παρελθόν θα προσπαθήσει να ανακτήσει τη χαμένη της ταυτότητα. Ο κίνδυνος παραμονεύει παντού και θα καταλάβει ότι έχει να σηκώσει το βάρος ολόκληρου του κόσμου των μαγικών πλασμάτων. Ξεχασμένες μνήμες θα αναγεννηθούν και πρόσωπα που κάποτε γνώριζε καλά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του σκοπού της.
Ένα πρόσωπο, όμως, της προξενεί την περισσότερη αναστάτωση. Ο αινιγματικός και σκοτεινός Άρχοντας Ντέλλα Τόρε. Χωρίς να γνωρίζει αν τελικά είναι εχθρός ή σύμμαχός της, χάνεται μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, διλήμματα και πολλή μαγεία.
Η γραμμή ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν είναι τελικά εξαιρετικά λεπτή.
Νεκταρία Γ. Πουλτσίδη
 

2 σχόλια:

 1. Καταρχάς, Νεκταρία μου, θέλω να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια, για τη συνεχή σου στήριξη στις ιστορίες μου στο Wattpad, καθώς και για το αφιέρωμα αυτό στη Μοργκάνα.
  Μου έχεις κάνει κάποιες ερωτήσεις που εάν δώσω συγκεκριμένες απαντήσεις θα αποκαλύψω πράγματα που είναι καλύτερα να μαθευτούν στην πορεία της ιστορίας. Μπορώ σίγουρα, όμως, να πω ότι οι δυο πιο κοντινοί της φίλοι δεν είναι οι κακοί της υπόθεσης. Σίγουρα έχουν τα μυστικά τους και προσπαθούν να τα κρατήσουν καλά κρυμμένα, αλλά δεν θέλουν σε καμία περίπτωση το κακό τη Μοργκάνα. Ίσα ίσα, θέλουν να τη δουν να πετυχαίνει.
  Όσο για την ερώτηση σου περί κατηγορίας Φαντασίας, το είδος αυτό στη λογοτεχνία συγκαταλέγεται στα αγαπημένα μου τόσο στο να διαβάζω όσο και στο να γράφω. Το θεωρώ αρκετά δύσκολο, διότι ο φανταστικός κόσμος έχει εντελώς δικούς του κανόνες που μερικές φορές είναι δύσκολο να τους προσδιορίσεις και μάλιστα χωρίς να σκοντάφτεις σε κλισέ. Παρόλα αυτά, μου αρέσει να συνδυάζω τα είδη για τα οποία γράφω. Θέλω η ιστορία μου να περιέχει σίγουρα έρωτα, αλλά και ιστορικά στοιχεία(εξού και το γεγονός ότι η Μοργκάνα έχει άμεση σχέση με τον μεσαίωνα, περίοδος στην οποία θα ταξιδέψουμε αρκετές ακόμη φορές μέσα στην ιστορία ώστε να ξετυλιχτεί το κουβάρι). Επομένως, ναι προτιμώ το είδος της Φαντασίας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να γράψω και κάτι που να μην περιέχει το στοιχείο αυτό.
  Σε ευχαριστώ για τις ερωτήσεις που μου έκανες και ελπίζω να σου αρέσει εξίσου και η συνέχεια της Μοργκάνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κατατοπιστικές οι απαντήσεις σου και ευχαριστούμε γι αυτό.
  Φυσικά και δεν επιθυμούμε να αποκαλυφθεί κάποιο στοιχείο της ιστορίας. Προτιμούμε να μάθουμε όλα όσα χρειάζονται μέσα από την ανάγνωσή της!
  Καλή συνέχεια στη Μοργκάνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας :