Header Ads

Νέα

Παγωμένη ματιά - Βασιλική Μπούζα.....

Η πρώτη που είχα διαβάσει όταν είχα ανακαλύψει το Wattpad, ηταν η ιστορία της Βασιλικής.
Φίλη, συνεργάτης, συνοδοιπόρος, το κορίτσι πίσω από την υλοποίηση πολλών μου ιδεών. 
Αγάπησα, τον τρόπο γραφής της, την λεπτομέρεια στις περιγραφές και την εξαιρετική σκιαγράφηση των χαρακτήρων της. Μία ιστορία με χορταστικά κεφάλαια. Πλοκή που δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Η φαντασία πλεγμένη σε ένα υφαντό φανταστικών πλασμάτων. 
Βασιλική μου, γνωρίζεις την αδυναμία που έχω στον αντισυμβατικό Ζέφυρο, έναν αντιήρωα που όμως τα φαινόμενα απατούν.
Μίλησε μας για τους χαρακτήρες της ιστορίας σου. 
Μοιράσου μαζί μας ένα αγαπημένο σου απόσπασμα ώστε εισάγουμε τους αναγνώστες μας, μέσα στον επικίνδυνο και θανατηφόρο κόσμο της Κίκης. Όπου κάθε βήμα κρύβει και μία δική του παγίδα.
Πως νιώθεις όταν γράφεις;
Μοιράσου μαζί μας περιστατικά και μηνύματα από αναγνώστες που σε συγκίνησαν.
Και ως πριν συνεχίσω να κάνω κι άλλες ερωτήσεις προτού με μαλώσεις. Στείλε ένα μήνυμα σε όσους αγαπούν να γράφουν...και τι θα περιμένουμε από σένα σε μέλλοντα χρόνο;
Ταξιδέψτε με την Κίκη σε μία περιπέτεια πέρα κάθε ορίου
Η VasilikiGB μας συστήνεται με την ιστορία της ''Παγωμένη ματιά'' 
Λίγα λόγια για την υπόθεση
Μέσα στον σκοτεινό μανδύα της νύχτας κρύβονται μυστικά που το γυμνό μάτι δεν μπορεί να τα διαχωρίσει... Αιμοδιψή τέρατα με τεράστιους κυνόδοντες. Δαίμονες που αγκαλιάζουν τα νεφελώματα του ουρανο. Και ορκισμένοι κυνηγοί να προσέχουν το ανθρώπινο είδος... H Κίκη Αριστοτέλη πάντα ήταν το τέλειο υπόδειγμα μαθήτριας. Όλη η ζωή της αλλάζει με την έλευση ενός Δαίμονα υπό την μορφή αγγέλου... Η οικογένειά της κρύβει ένα βαθύ μυστικό. Η ομάδα "Σύνοψις" να εξερευνά το άγνωστο και να φροντίζει την ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών πλασμάτων στη γη! Συμμετέχει σε μια τέλεια συνωμοσία για να κρατήσει το ιερό κείμενο της Λίλιθ. Σε ένα ταξίδι της στο εξωτερικό, φοιτά στην ακαδημία των πλασμάτων της μαύρης αριστοκρατίας και προσπαθεί να χωθεί στον κόσμο της νύχτας. Πώς θα είναι η ζωή στην Αριστοκρατική ακαδημία των Ευγενών της Ευρώπης και τι εμπόδια θα αντιμετωπίσει από τα αιμοδιψή βαμπίρ.. Τι σχέση έχει ο νεαρός δαίμονας με την Κίκη... Θα επιβιώσει στη μάχη? Και ποια πλευρά θα διαλέξει...Το φως θα χαθεί για πάντα στο αιώνιο σκοτάδι μέσα στην αγκαλιά του πρίγκιπα της νύχτας;
VasilikiGBCopyright 

1 σχόλιο:

 1. Αγαπητοί αναγνώστες καλησπέρα σε όλους.
  Η Παγωμένη Ματιά δεν είναι απλά μια ιστορία που συνδυάζει πολλά φανταστικά πλάσματα κι γεγονότα, αλλά ένα ταξίδι χρόνων και απόκτησης επηρειών. Αντιμετώπισης εμποδίων της καθημερινότητας κι υπερπήδησης τους. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γράφεται το εκαστοτε κεφάλαιο για εμένα έχουν διδακτικό περιεχόμενο πέρα από τη να ψυχαγωγία των αναγνωστών. Ήταν από τις πρώτες ελληνικές ιστορίες στο Wattpad και στο τοπ της κατηγορίας των βρικολάκων-φαντασίας για τουλ 3 χρονια χρόνια. Οι υποχρεώσεις κι οι ατελείωτες ώρες εθελοντικής εργασίας δεν μου επέτρεπαν να ανεβάσω συχνά αλλά πλέον όσο μπορώ θα το κάνω.

  Ο Ζέφυρος είναι ένας εκκεντρικός χαρακτήρας που φορά το καλούπι του κακού παιδιού βρικόλακα,ένα πιόνι «ΚΑΚΟΣ» για την εξέλιξη των καταστάσεων. Με το δικό του ύφος σαγηνεύει κι ωθεί την Κική ωστε να επιλύσει παλιούς λογαριασμούς κι να ανέβει στην ιεραρχική πυραμίδα..

  Οι βασικοι χαρακτηρες είναι: Η Κίκη η προσωποποίηση του ανθρώπινου είδους με τα πάθη και τα ελαττώματα του. Η μητέρα φύση, η ισορροπία των κόσμων,μπλεγμένη σε ένα πανδαιμόνιο συνομωσιών μέχρι την ανακάλυψη της πραγματικής ταυτότητας.
  Ο Έλυον ενας δαίμονας με δυνάμεις πέρα από κάθε φαντασία. Κάρμα ή μήπως τιμωρία για την Κίκη; Καυστικός, σκανταλιάρης, προστατευτικός κι αμείλιχτος. Κάτω από τα προστατευτικά φτερά κάθε ψυχή θα ήθελε να βρεθεί.
  Ο Άντριου, γόνος αριστοκρατικής οικογένειας. Πολυμαθής, λάτρης των σκοτεινών τεχνασμάτων και των αρχαίων δοξασιών της νύχτας. Ρομαντικός μα κι βάναυσος. Κεφαλή στην γραμμή αίματος του Σκότους.

  Απόσπασμα; Πως θα μπορούσα να επιλέξω ένα κομμάτι από την ψυχή μου. Τολμήστε να το διαβάσετε σαν σας αρέσει η φαντασία

  Πως νιώθω όταν γράφω;
  Ζω κι αναπνέω! Παίρνω δύναμη από τις λέξεις, κάτι που τον τελευταίο καιρό είχα ξεχάσει.

  Υπάρχουν άτομα διαφορετικών ηλικιών που ταυτίζονται με τις ιστορίες μου. Εξεφράζουν τις σκέψεις τους δίνοντας μου την ευκαιρία να αμβλύνω το πνεύμα αλλά και τον τρόπο γραφής μου. Θέτουν την ιδεατή εικόνα στο μυαλό τους, ζωγραφίζουν σκίτσα ,νιωθουν ότι οι χαρακτήρες περπατούν ανάμεσα μας, μου δείχνουν πράγματα που θα λάτρευαν. Σχολιαζουν ακόμη κι στις σχολικές αίθουσες, συγκρούονται κι γελούν. Με κάποιους από αυτούς τους αναγνώστε έχω αναπτύξει φιλία , αποτελούν κομμάτι της πραγματικότητας μου και με στηρίζουν πραγματικά να εξελιχτώ ως συγγραφέας και ως άνθρωπο στην ζωή μου. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω να γραφω...


  Εκφραστείτε! Ομολογήστε τις σκέψεις, αποδεχθείτε τις πτυχές του εαυτού σας. Μην αφήνετε κανέναν να μπει εμπόδιο στις σκέψεις και στις πράξεις σας. Θα υπάρξουν πολλοί πειρασμοί για να σας υποτάξουν, να σας ‘φιμώσουν’ …. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ.. Κι κάπως έτσι μετα από καιρό με μικρα βήματα τόλμησα να προχωρήσω την πολυαγαπημένη Κικη κι όχι μονο προς έκδοση και παράλληλα να συμμετέχω σε ανθολογίες φαντασίας.

  Σας ευχαριστώ πολύ.
  Καλές αναγνώσεις αγαπημένα μου βιβλιοφιλαράκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας :