Header Ads

Νέα

''Το κοριτσάκι του''......

Ανάμεσα στον απέραντο ωκεανό των ιστοριών που μας προσφέρει το wattpad,  η σαγηνευτική φωνή του  Αντόνιο (Τόνι )Μορέττι μας καλεί να ταξιδέψουμε μαζί του στον θαυμαστό κόσμο της όπερας  μέσα από τις σελίδες της ιστορίας  Το κοριτσάκι του   της   starBlossom22  .


Τι σε έκανε να επιλέξεις αυτό το είδος μουσικής, που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό, για τον πρωταγωνιστή και όχι κάποιο άλλο;

Τόσο η διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε ένα ζευγάρι όσο και η επαγγελματική καταξίωση  του ενός συντρόφου,  θεωρείς ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα σε μια σχέση;

Περίληψη
Ο 32χρονος Αντόνιο (Τόνι) Μορέττι είναι ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της όπερας, κερδίζοντας φήμη όχι μόνο για τις μοναδικές του ικανότητες στο τραγούδι  και την ηθοποιία, αλλά και για την αρρενωπή του εμφάνιση και γοητεία. Ο συνδυασμός μάλιστα με τον προσγειωμένο του χαρακτήρα, τους ευγενικούς του τρόπους και τον απλό τρόπο ζωής, τον κάνουν πειρασμό, όχι μόνο για τις γυναίκες που δουλεύουν κοντά του αλλά και για τις διάφορες θαυμάστριες της όπερας, που αυξάνονται θεαματικά όταν παίζονται οι παραστάσεις που συμμετέχει. Εκείνος όμως δηλώνει πάντα εργένης, περιμένοντας τη στιγμή που θα καταξιωθεί, για να μπορέσει να αφοσιωθεί σε μία γυναίκα αληθινά, προκαλώντας τις οργισμένες αντιδράσεις των φίλων του, που διαμαρτύρονται έντονα βλέποντας όλες αυτές τις γυναίκες να περνάνε απαρατήρητες από τον Τόνι.
Λίγο μπορούσε να φανταστεί ο Τόνι, εκείνο το βράδυ που έφυγε αργά από την πρόβα του, ότι το χαρούμενο, αλλά τόσο απρόσεκτο 20χρονο κορίτσι που έπεσε πάνω του, θα ξυπνούσε στην καρδιά και στο σώμα του ένα πάθος που είχε χρόνια να νιώσει... Είχαν όμως και τα αστέρια τα ίδια σχέδια με εκείνους;

 Πρόταση:Mag's Cat/jessykatt


2 σχόλια:

 1. Ευχαριστώ για τη δημοσίευση και τις ερωτήσεις!

  Η όπερα είναι ένα είδος πολύ αγαπημένο μου και λόγω της μητέρας μου που έχει σχέσεις με το χώρο, τυχαίνει να ξέρω και πολλά για αυτόν. Έμπνευσή μου για τον χαρακτήρα του Τόνι είναι άλλωστε ένας άνθρωπος πρωταγωνιστής του χώρου, τον οποίο έχω την ευτυχία να γνωρίζω προσωπικά και να υπεραγαπώ.

  Θεωρώ ότι η διαφορά ηλικίας, όταν είναι μεγάλη, αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Υπάρχουν διαφορετικά ζητούμενα, κοσμοθεωρίες και εμπειρίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επέλθει και ρίξη. Άλλοι το προσπερνάνε, άλλοι όχι. Έπειτα, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα προβλήματος λόγω καταξίωσης του ενός συντρόφου. Απλά το να είσαι διάσημος δυστυχώς συνεπάγεται κάποιες υποχρεώσεις και κανόνες, που ενίοτε μπορεί να δημιουργούν προβλήματα όχι μόνο στις ερωτικές σχέσεις, αλλά ακόμα και στις οικογενειακές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Τόνι έχει όλο το 'πακέτο' και χαιρόμαστε που στηρίχτηκε σε πραγματικό εκπρόσωπο του χώρου. Αυτό, σαν γεγονός, ανοίγει ένα παράθυρο σε στερεότυπες προκαταλήψεις πως μόνο ένα pop idol θα μπορούσε να εμπνεύσει το πάθος και τον έρωτα σε ένα κορίτσι νεαρότερης ηλικίας.
  Εμείς ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σου και αναμένουμε πολλά ακόμη από εσένα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας :