Header Ads

Νέα

Η νέα μας wattpad πρόταση - Εκκρεμότητες της Νεκταρία Μαρκάκη......

Μια ιστορία που κρατάς μέσα στο μυαλό σου γιατί παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς και ψυχικής δύναμης και αυτό είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή. Παραδομένος στο καθημερινό  κυνήγι της επιτυχίας και της επαγγελματικής καταξίωσης, πλήγωσε στην πορεία  τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν . Την  υγεία δεν έπρεπε να τη θεωρεί δεδομένη και φτάνει μόνο μια  στιγμή για να  τρανταχτεί   συθέμελα η ταχτοποιημένη του ζωή αναγκάζοντάς τον να  κάνει  έναν απολογισμό. Είναι άραγε ποτέ τρεις μήνες αρκετοί  για να ζητήσεις συγνώμη … να πεις σε αγαπώ … να διορθώσεις λάθη; Θα το μάθετε διαβάζοντας τις  Εκκρεμότητες της  NektariaMarkakis. 


Και έφτασε η ώρα που θα ήθελα να σου κάνω δύο ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση της ιστορίας σου:

Επηρεάζει  έναν συγγραφέα η προσπάθειά του  να μεταδώσει στον αναγνώστη  τις σκέψεις και την απόγνωση  ενός ατόμου που αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό  γεγονός;

Πόσο σημαντικό είναι, τις στιγμές που μας κυριεύει η θλίψη, όταν συνειδητοποιούμε πόσο ευάλωτοι είμαστε στην πραγματικότητα, να έχουμε δίπλα μας αυτούς που μας νοιάζονται και μας αγαπούν, έτοιμους να μας στηρίξουν ;
Περίληψη

    Ο Άκης ήταν ανέκαθεν από εκείνους τους άντρες που δεν δίσταζαν ν' αρπάξουν τη ζωή από τα μαλλιά, δεν φοβόταν να αγαπήσει, δεν τον τρόμαζε το άγνωστο αλλά ούτε και η μοναξιά.
  Πολλοί τον θεωρούσαν τυχοδιώκτη της ζωής, αν κι εκείνος απλά ορκιζόταν πως τη ζούσε όσο καλύτερα μπορούσε.
     Κι ας άφηνε πίσω του συντρίμμια, από όπου κι έφευγε.
     Όμως, λίγο μετά τα τριακοστά πέμπτα γενέθλια του, λαμβάνει νέα που ανατρέπουν όλη του τη ζωή, αλλά και τον τρόπο σκέψης του.
    Ο Άκης έχει μόνο τρεις μήνες ζωής και πάρα πολλές εκκρεμότητες...


Πρόταση: Μαργαρίτα- jessykattΣημείωση :Περιμένω τη  δική σας  γνώμη για την ιστορία στα σχόλια όπου θα βρείτε επίσης και τις απαντήσεις της συγγραφέως.
                                                                                              Επεξεργασία Φωτογραφίας: Παναγιώτα Γκουτζουρέλα


1 σχόλιο:

  1. καταρχάς, ευχαριστω από καρδιάς που πρότεινες αυτή τη συγκεκριμενη ιστορία μου, και για τα τόσο καλά σου λόγια. Στις απαντήσεις μου τώρα: Ναι, προσωπικά επηρεάστηκα όσο δεν πάει καθώς προσπαθούσα να μεταφέρω τα συναισθήματα του Άκη γιατί έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του. Τι θα έκανα εγώ αν είχα ένα τέτοιο πρόβλημα; Πως θα αντιδρούσα; Κατά τη διάρκεια της ιστορίας βλέπουμε να περνάει απο διάφορα στάδια, αρχικά του "είμαι καλα, δεν έχω τίποτα" μετά της συνειδητοποίησης και τέλος το στάδιο του φόβου και εκείνης της μικρής ελπίδας που κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού. Εγώ τα έζησα όλα κι ελπίζω να τα βιώσουν και οι αναγνώστες. ¨οσο για τη δεύτερη ερώτηση... δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να έχεις στο πλευρό σου κάποιον να σε στηρίζει στα δύσκολα. Κανείς, ποτέ, δεν πρέπει να περνάει μία τέτοια άσχημη κατάσταση μόνος. Η μοναξιά σε συνδυασμό με το φόβο μπορεί να οδηγήσει στην τρέλα. Αν έχεις έναν άνθρωπο να σου χαρίσει έστω ένα χαμόγελο ή μια αγκαλιά, να σου δώσει το χέρι όταν πε΄φτεις κάτω για να σηκωθείς, τότε όλα σαφώς φαντάζουν λιγάκι πιο εύκολα. Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την τιμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας :